Agility grunnkurs, dag 5

I dag var siste kursdag. Hundane fekk prøve seg på dei hindra som dei var usikre på og evt. prøve ut heile bana også. Deretter vart det tatt tida på hundane. Vi fekk starte på det hinderet vi ville.

Bana besto av: Hopp, pølse, tunnel, bom, hopp, tunnel og lengdehopp. 
Agilitybana

Agilitybana

 

Holly var litt usikker på pølsa i dag, så vi trente litt på den og så gjekk vi gjennom heile bana ein gong. Då det var Holly sin tur å bli tatt tida på starta vi med å prøve ut pølsa eit par gongar og vi det vart også det hinderet vi starta ved. Holly gjekk igjennom på sitt første forsøk, men ho snuste litt inni pølsa. Tunnelane og bommen gjekk greit, men ho gjekk berre så det tok litt tid. Det som overraska meg var at ho hoppa over hopp og lengdehopp hindrane. Eg hoppa no at med ho, men vi fekk lov til denne gangen og ho har ikkje villa hoppa noko særleg tidlegare så det var positivt. Eg syns Holly var veldig flink i dag igrunnen:)

Holly på bommen

Holly på bommen

 

I løpet av dagen var det ein hund som markerte inni tunnelane så det måtte skyllast med litt vatn:) 

Skylle tunnelen etter litt markering

Skylle tunnelen etter litt markering

 

Då alle var ferdige fekk hundane kursbevis og vi fekk vete tidane hundane brukte på bana. Holly brukte 52,1 sek. huskar eg rett. Den raskaste hunden brukte 15 sek. Den som kom på andre plass brukte 30 sek. Så vi får trene litt på å få opp farta til Holly.

Kursbevis

Kursbevis

 

Vi fekk informasjon om at det vert arrangert Agility2 kurs dersom det er 4 eller fleire som er interessert. Det var vel det, men ingen av oss kunne dei same dagane. Så vi kunne evt. vente til våren. 

Vi fekk også informasjon om når det trening på agilitybana og at vi kan øve på diverse hinder ved Presthus sidan dei har hinder der også. Det blir isåfall når dei har miljøtrening der på mandagar ved Presthus. Eg skal prøve å kome meg dit eit par mandagar før det blir for kaldt. 

Fleire bilder kan sjåast her: (kjem snart)

Advertisements

Kommenter innlegget

Filed under Agility

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s